Jeges napfelkelte

Tegnap este úgy döntöttem, hogy kihasználom ezt a különleges északi időjárást és hajnalban kimegyek fotózni  valahova a városba.

Mivel korábban jártam már az északi sarkkör felett Finnországban, ezért volt egy kis tapasztalatom, hogy hogyan öltözködjek. Szerencsére az autó is beindult a második próbálkozásra, így időben ott lehettem a Rudas fürdő mellett, hogy aztán jó helyeket keressek a Gellért-hegy oldalában.

Nagyon szép volt, ahogy a várost elöntik a kéményekből kitörő gőzoszlopok. Szerencsére pont addigra értem a megfelelő helyre, mire a nap épp kibújt a felhők mögül és a zajló Duna felett elkezdte átvilágítani a gőzfelhőket.

Felejthetetlen élmény volt végignézni a napfelkeltét ebben a hideg időben és csak a lábam fagyott meg kicsit!

Miután hazajöttem és gyorsan feldolgoztam a képeket, egyet fel is töltöttem septiben a Pesten fotóztam facebook csoportba. Külön megtiszteltetés, hogy egy óra alatt több mint 3000 lájkot kaptam rá. Köszönöm mindenkinek!

UPDATE: Sok oldal átvette a képemet, így végül összesen több mint 35.000 embernek tetszett a képem, nem beszélve azokról, akik mondjuk az MTV időjárás-jelentésében, vagy más oldalakon látták. Nagy megtiszteltetés ez!

Mivel a képet azért csináltam, hogy mások is gyönyörködhessenek benne, ezért ezen a linken elérhetővé teszem nagy felbontásban, csak arra kérek mindenkit, hogy a nevem megjelölésével használja fel. https://1drv.ms/i/s!AqqOlCdep5E7gYsCXkb6ajiL2pWYaQ

A reggeli túra többi képe:


Using Format